web hosting direct

web hosting direct

Prémium Felületkezelés Akció

 

Hi-Vision LongLife:

A víz, zsírfoltok és egyéb külső hatások felelősek szemüvegünk szennyeződéséért. Egy egyszerű folt elég ahhoz, hogy csökkentse szemüveglencsénk átlátszóságát, míg a komolyabb sérülések, például karcolások visszavonhatatlanul károsíthatják lencsénket és torzíthatják látásunkat. Ezért fontos a látszerészek számára, hogy olyan felületkezelést tudjanak ajánlani vásárlóiknak, amellyel mindez megakadályozható.
Tökéletes megoldás e kellemetlenségek elkerülésére a Hoya Hi-Vision LongLife felületkezelése, amellyel kapcsolatban a közelmúltban, független vizsgálatok során újra bebizonyították, hogy a világ legtartósabb és legkönnyebben tisztítható szemüveglencséje. A precíz, alapos, szemüvegviselők tapasztalatait szimuláló felmérés során bebizonyosodott, hogy a Hi-Vision LongLife:
• A legtartósabb felületkezelés: 29%-kal tartósabb, mint a második legtartósabbnak bizonyuló felületkezelés
• A legkönnyebben tisztítható szemüveglencse: víz-, por- és szennyeződéstaszító tulajdonságait még hosszú távú használat és rendszeres törölgetés során is megőrzi
• Rendkívül karcálló: a világ legkeményebb, legellenállóbb prémium felületkezelése                                        Egy korábbi vásárlói felmérés rámutatott arra is, hogy a fenti 3 tulajdonságot tartják a szemüvegviselők a legfontosabbnak szemüveglencséjük szempontjából. Ez egy rendkívül széles célcsoportot jelent.                 A Hi-Vision LongLife mindenki számára tökéletes megoldást kínál kivételes tartósságával és megbízhatóságával: azok számára, akik sok időt töltenek vezetéssel, a számítógép előtt vagy sportolással, továbbá azoknak is, akik csak egyszerűen tökéletes látásra vágynak a nap minden percében.
Mindemellett, a Hi-Vision LongLife felületkezelés BlueControl és UV Control réteggel kombinálva is elérhető, extra védelmet és még nagyobb kényelmet biztosítva a szemüvegviselőknek:
• BlueControl: Semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, így megelőzve a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását. Csökkenti a ragyogást és nyugodt, kontrasztosabb látást biztosít.
• UV Control: Megóvja a szem körüli bőrt az UV-sugárzás okozta öregedéstől, szemünket a káros UV-sugaraktól, továbbá megvéd az UV-sugárzás okozta szempanaszokkal és szembetegségekkel szemben.
A Hoya egyedülálló Hi-Vision LongLife felületkezelésének köszönhetően a látszerészek biztosak lehetnek benne, hogy egy csúcsminőségű terméket ajánlanak vásárlóiknak. Ráadásul a Hoya e három prémium felületkezelésére 3 év garanciát nyújt, ami extra biztosítékot jelent e termékek kiválóságával kapcsolatban!

Kontaktlencse kipróbálási lehetőség

 

 

 

Nyitva tartás

Hétfő 09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Kedd 09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Szerda 09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Csütörtök 09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Péntek 09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Szombat 09:00 - 12:00
Vasárnap ZÁRVA

Facebook